Dessert van chocolade, gras en wormen op Folk Dranouter

24/07/09 om 16:52 - Bijgewerkt om 16:52

Bron: Kw

Net als vorig jaar zorgt Kobe Desramault, de chef van het sterrenstaurant In De Wulf, voor een bijzondere festivalhap op Folk Dranouter. Vooral het dessert met chocolade, gras en regenwormen spreekt tot de verbeelding. Voor de bereiding van deze niet alledaagse delicatesse deed hij een beroep op de Brugse topchocolatier Dominique Persoone. Het gaat om een culinaire primeur om de festivalgangers te doen watertanden.

Klik op vide...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!