Dessert van chocolade, gras en wormen op Folk Dranouter

24/07/09 om 16:52 - Bijgewerkt om 16:52

Bron: Kw

Net als vorig jaar zorgt Kobe Desramault, de chef van het sterrenstaurant In De Wulf, voor een bijzondere festivalhap op Folk Dranouter. Vooral het dessert met chocolade, gras en regenwormen spreekt tot de verbeelding. Voor de bereiding van deze niet alledaagse delicatesse deed hij een beroep op de Brugse topchocolatier Dominique Persoone. Het gaat om een culinaire primeur om de festivalgangers te doen watertanden.

Klik op vide...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden