Derde Smaakbeurs Tast Toe in Roeselare moet voedingsrijkdom regio benadrukken

Redactie KW

Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober wordt in Roeselare voor de derde keer de smaakbeurs Tast Toe georganiseerd. De organisatie kadert in een Europees project en heeft de bedoeling om de rijkdom op vlak van voedingsproducten in de stad, regio en provincie te benadrukken.

Het evenement vindt plaats in Expo Roeselare en mikt niet alleen op professionelen uit de sector maar ook op particulieren en studenten. “Het inhoudelijke en uitgebreide programma toont naast de pure beursstanden ook de culinaire mogelijkheden van de producten. Deze beurs is ook een opstap naar de realisatie van het Vlaams Huis van de Voeding dat binnenkort in een laatste fase gaat”, vertelt burgemeester Luc Martens.

Op deze beurs zijn er standen uit Vlaanderen en Nederland. Verder is er een uitgebreid programma met tal van kookdemonstraties. Kris Goegebeur en Jeroen Bailleul hebben het over chocolade, Jos Espeels heeft het over zijn Italiaanse droom terwijl burgemeester Luc Martens het in een culinair duel opneemt tegen Machteld Ramoudt. Claudia Allemeersch mag de tweedaagse afsluiten op vrijdagavond. Op beide dagen is er nocturne tot 22 uur.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier