Dentergemse fan slaat praatje met haar idool Marco Borsato

Redactie KW

Dinsdag 26 november was een dag om nooit meer te vergeten voor Ingrid Vandamme. Die avond mocht ze tijdens een videochat een vijftal minuten praten met haar grote idool Marco Borsato.

Naar aanleiding van Marco Borsato’s nieuwe cd was een wedstrijd uitgeschreven met als hoofdprijs een videochat met de zanger zelf. Ingrids man Geert Carton zag de wedstrijd op het internet en dacht onmiddellijk dat dit een mooi geschenk zou zijn voor zijn vrouw. Om deel te nemen moest je een originele vraag kunnen stellen aan Marco. “Ik wist dat Marco voor zijn zangcarrière een koksopleiding had genoten en daarom wou ik hem vragen of hij nog altijd achter het fornuis terug te vinden is en wat hij dan het liefst klaarmaakt.”

Tijdens een vijf minuten durende videochat keuvelden Ingrid en Marco over de passie van het koken. Zo kwam ze te weten dat de typische Italiaanse pastaschotels de favorieten zijn van Marco. Als afsluiter kreeg Ingrid nog een digitaal gesigneerde cd-cover van Marco zelf én beloofde hij twee gratis tickets voor een concert in Nederland. “Mijn avond kon niet meer stuk”, zegt Ingrid stralend.

(GCD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier