Dell’Anno genomineerd voor vrijstelling in Mijn Restaurant

Redactie KW

Goed voor Claudio Dell’Anno en Gaëlle Six, de West-Vlaamse kandidaten in het VTM-programma ‘Mijn restaurant’. Hun Kortrijks restaurant is pósitief genomineerd.

Dell’Anno op het Sint-Maartenskerkhofplein moet stilaan het bekendste restaurant van Kortrijk zijn : elke dinsdag- en donderdagavond zien bijna één miljoen Vlamingen Claudio en Gaëlle druk in de weer in Mijn restaurant op VTM.

Gisteren donderdagavond werden de eerste nominaties bekendgemaakt. De spanning was te snijden in de vijf restaurants én provincies, want : welke twee duo’s zouden een grote kans maken om volgende week de deuren voorgoed te moeten sluiten ? Daar kwam echter een aap uit de mouw piepen : het ging om zogenaamde ‘positieve’ nominaties. Werden aldus positief genomineerd : het Limburgse Bigarreaux en… het Kortrijkse Dell’Anno.

In mensentaal : wie van de twee tegen volgende week donderdag de meeste stemmen achter zijn naam heeft, zal zeker níét als eerste moeten sluiten en krijgt dus eigenlijk een vrijstelling.

Je kan stemmen door te sms’en of te bellen of – voor de digitale kijkers – via de rode knop : sms ‘Kortrijk’ (of ‘Sint-Truiden’…) naar 6677, bellen kan via tel. 0905 53 702 (of tel. 0905 56 701 voor Sint-Truiden…). Er kan gestemd worden tot in de uitzending van dinsdag 14 april 2009. Opgepast : per stem betaal je 0,75 euro. (MiCo)

Middenin de KW TEEVEE-bijlage van Krant van West-Vlaanderen wordt het personeel van Dell’Anno voorgesteld. Daar gaat Claudio ook dieper in op de zaak-Benjamin.

Stemmen kan tot in de uitzending van dinsdag 14 april 2009.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Kortrijks Handelsblad) van 10 april 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier