Definitief einde van wijkfeesten Risquons-Tout

Redactie KW

De wijkfeesten op de wijk Risquons-Tout in Sint-Baafs-Vijve zijn definitief voorbij. In 2005 vond al de laatste editie plaats. Intussen is alle hoop vervlogen dat iemand nog de fakkel zou overnemen. Het bestuur schonk dan ook het geld dat nog in kas zat aan een goed doel.

Het was zeker niet om financiële redenen dat er vanaf 2006 geen wijkkermis meer was op de wijk Risquons-Tout. Die vond traditioneel rond 15 augustus plaats. “Na 27 jaar was het vuur een beetje uit het bestuur”, horen we van voorzitter Jozef Vansimaeys. ‘Daarom beslisten we er een punt achter te zetten.”

Na drie jaar werd nog altijd niemand bereid gevonden de fakkel over te nemen. Het bestuur dat bestaat uit Jozef Vansimaeys, Lucien Vervaecke, Eric Haerynck, Marleen Van Heuverswyn en Davy Debackere besloot dan maar het geld te schenken aan het goede doel.

Er werd geopteerd om aan vier verenigingen elk 2.000 euro te schenken. De gelukkigen zijn : Mivalti Tielt, MPI Zonnebloem uit Heule, het Kinderkankerfonds en Kom op Tegen Kanker.

(PCW)

Het volledige artikel in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Gaver) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier