Decoratiehuis Dali in Westende verkoopt nu al kerstattributen

Redactie KW

Het is volop zomer, maar op de Koning Ridderdijk in Westende is het, raar maar waar, al een beetje kerstperiode. Decoratiehuis Dali startte er onlangs volop met de verkoop van kerstattributen. En met heel wat succes, zo blijkt.

Op de Koning Ridderdijk in Westende vind je dezer dagen een etalage die, op zijn minst gezegd, nogal wat bekijks heeft. En neen, niet de laatste opvallende badmode of de het nieuwste surfmateriaal zorgt er voor al die aandacht, integendeel. Decoratiehuis Dali verkoopt nu al een waaier aan kerstversieringen en met heel wat succes, vertellen Bart Keirsebilck en Senta Larock. .

“Het mag dan vreemd lijken, maar het heeft echt zijn redenen. Tijdens de zomermaanden verblijven hier een pak tweedeverblijvers uit het binnenland. Vooral voor hen pakken we vanaf midden augustus uit met onze ruime collectie kerstbomen, kerststallen, accessoires, versieringen en figuren. De klanten uit het binnenland maken echt van hun zomers verblijf aan zee al van de gelegenheid gebruik om hun aankopen te doen. ‘Als we rond Kerstmis komen, is het al te laat,’ stellen veel klanten terecht” , aldus nog Bart.

(DVL)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier