Dean Masschelein van restaurant Boury uit Roeselare is viskok van het jaar

19/11/12 om 16:12 - Bijgewerkt om 16:12

Bron: Kw

Dean Masschelein van restaurant Boury is de winnaar van de Nationale Horecawedstrijd van VLAM en krijgt de titel Viskok van het jaar 2013. Al voor de 24ste maal daagde VLAM alle Belgische professionele koks uit om een zo lekker en origineel mogelijk gerecht in te sturen met de Vis van het Jaar, rode poon, als hoofdingrediënt.

Vijf finalisten namen het tegen elkaar op in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent. Het ging om Danny Bervoets van restaurant ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden