De Politiezone Grensleie zoekt vrijwilligers voor wijkonderzoek

Redactie KW

De Politiezone Grensleie is op zoek naar vrijwilligers voor het afnemen van enquêtes bij de inwoners van de Kempkens te Ledegem en 2 andere wijken te Menen en te Wevelgem. Alle inwoners van de drie geselecteerde wijken zullen bevraagd worden omtrent de leefbaarheid en veiligheid in hun omgeving.

Iedere inwoner binnen de politiezone, die de minimale leeftijd van 30 jaar heeft bereikt, Nederlandstalig is met goede noties van het Frans en over een eigen voertuig en of vervoermiddel beschikt, kan zich kandidaat stellen. Kandidaten moeten eveneens in het bezit zijn van een attest van goed zedelijk gedrag.

De Politiezone biedt voor dit alles de kandidaten een kostenvergoeding, professionele begeleiding, een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en bovenal een aangename werksfeer aan. Deze enques zullen afgenomen worden tot en met december 2009 of eventueel langer, ook ‘s avonds en/of tijdens het weekend.

Wil hiervoor belangstelling heeft kan zijn gegevens, samen met zijn motivatie doorsturen naar ann.demuynck@pzgrensleie.be of 0473 88 70 16. (LDE)

Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode De Leie) van 19 juni 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier