De hele stad zondag achter KSV Roeselare

Redactie KW

Aanstaande zondag speelt KSV Roeselare de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Westerlo. Als Essevee wint en Lokeren haalt het niet tegen Anderlecht, dan blijft Roeselare in eerste klasse. Verliest KSV Roeselare, dan wacht twee maanden nietsdoen én de eindronde tegen enkele tweedeklassers om over het behoud te beslissen.

De supportersclubs Roslar Army en Till I Die zetten alles op alles op Schiervelde nog een keer vol te krijgen, want de rol van de twaalfde man mag niet onderschat worden. Krant van West-Vlaanderen sprokkelde ook reacties bij stadbestuur en supporters en zocht uit waarom KSV Roeselare in eerste klasse hoort.

6 redenen

Voorzitter Antoine Van Eeckhout somt er alvast zes op. Er brengt Essevee eersteklassevoetbal in een ruime regio, staat de organisatie er en zijn de sponsors trouw. Bovendien kan de club het aan. Tweede klasse is dan weer geen optie en tenslotte beschikt de ploeg over schitterende supporters.

(FV voor kw.be)

4 pagina’s extra én een kortingsbon voor een ticket in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare) van vrijdag 19 maart 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier