De favoriete gerechten en restaurants van Claudia en Claudio

Redactie KW

Krant van West-Vlaanderen bracht Claudia Allemeersch en Claudio Dell’Anno samen voor een eindejaarsinterview. Hieronder vindt u alvast hun favoriete gerechten en restaurants.

Claudia Allemeersch uit Roeselare mag zich sinds begin december de ‘Beste hobbykok van Vlaanderen’ noemen. Claudio Dell’Anno, afkomstig uit Knokke-Heist, won dit jaar ‘Mijn Restaurant’ en baat nu samen met partner Gaëlle Six het erg succesvolle Restaurant Dell’Anno uit. Claudia en Claudio kenden elkaar niet en hebben pas onlangs kennis gemaakt.

Wat eet Claudia het liefst?Hoppescheuten Aardappelen in zure room met kaviaar Panna Cotta Pasta en truffel Stoofpotjes Wat eet Claudio het liefst?Pasta met vongole (venusschelpjes) Fish & chips op zijn Venetiaans Mozarella Citroen Coeur de Boeuf tomaat Top 3 restaurants in West-Vlaanderen (Claudia)Bistro Novo (Roeselare) Eethuis Pieter (Roeselare) Pieter Clement (Oostvleteren) Top 3 restaurants (Claudio)Bistro Refter (Brugge) In de wulf (Dranouter) Bartholomeus (Knokke-Heist) Last minute menu (Claudia)Oesters en rosé champagne Kabeljouwhaasje met broodkorstje, parmezaan, mousselinesaus en zeekraal Sabaillon met bolletje ijs Last minute menu (Claudio)

Koude oesters met selder en Romeinse sla Parelhoen met prei, champignons, Cherrysausje en sjalotjes Appeltaartje met roomijs

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen van 1 januari 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier