De eerste Zeeuwse mosselen zijn er, en ze zijn lekker

07/07/10 om 16:20 - Bijgewerkt om 16:20

Bron: Kw

De eerste Zeeuwse mosselen zijn in het land en die zijn dit jaar van uitzonderlijke kwaliteit. Het vleesgehalte in de schelpdieren is uitzonderlijk hoog voor het begin van het seizoen. Dat tot groot genoegen van de mosselkwekers, maar zeker ook van de consument.

In restaurant De Oesterput in Blankenberge zijn zeevruchten dé specialiteit. Hier kunnen de klanten al van dit...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden