De ballen van tv-kok Wim Ballieu vallen in de prijzen

02/10/12 om 09:01 - Bijgewerkt om 09:01

Bron: Kw

Balls & Glory, het verfijnde en eigenzinnige 'gehaktballenrestaurant' van televisiekok Wim Ballieu, afkomstig uit Veurne, is het beste nieuwe restaurantconcept van 2012. Dat bleek maandagavond bij de uitreiking van de Concept Restaurant Awards in de Gentse Bijloke. Ballieu haalde het onder meer van concurrentie uit Roeselare en Knokke.

Met de competitie wil Leaders Club België aantonen hoe creatief en inventief de restaurantsector in België is. De zes finalisten voor de wedstrijd voor het beste innovatieve en trendy restaurantconcept waren Cuines 33 (K...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden