De ballen van tv-kok Wim Ballieu vallen in de prijzen

02/10/12 om 09:01 - Bijgewerkt om 09:01

Bron: Kw

Balls & Glory, het verfijnde en eigenzinnige 'gehaktballenrestaurant' van televisiekok Wim Ballieu, afkomstig uit Veurne, is het beste nieuwe restaurantconcept van 2012. Dat bleek maandagavond bij de uitreiking van de Concept Restaurant Awards in de Gentse Bijloke. Ballieu haalde het onder meer van concurrentie uit Roeselare en Knokke.

Met de competitie wil Leaders Club België aantonen hoe creatief en inventief de restaurantsector in België is. De zes finalisten voor de wedstrijd voor het beste innovatieve en trendy restaurantconcept waren Cuines 33 (K...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee