David Galle in nieuw programma Bart De Pauw

Redactie KW

David Galle zal vanaf 27 februari elke zondagavond te zien zijn aan de zijde van Bart De Pauw, in het gloednieuwe ‘De Kazakkendraaiers’ op Eén.

Zondagavond is de laatste aflevering van ‘De Pappenheimers’. Daarna maakt Tom Lenaerts plaats voor zijn kameraad, Bart De Pauw. Die zal elke zondagavond als kapitein zijn opwachting maken in ‘De Kazakkendraaiers’, een gloednieuw humoristisch panelprogramma. Presentatrice is Cath Luyten, bekend van ‘Vlaanderen Vakantieland’ en Frank Raes (getrouwd met). De andere kapitein is David Galle, die in 2009 de ‘Comedy Casino Cup’ op Canvas won. Leuk om weten : juryvoorzitter toen was… Bart De Pauw ! David werd geboren in Menen, groeide op in Wervik, maar woont intussen in het Brugse.

Elke aflevering dagen de twee kapiteins en hun gastspelers elkaar uit met opdrachten die ze voor elkaar bedenken. Bijvoorbeeld : een BV verdedigen die op minder flatterende manier in het nieuws is gekomen. Of : een oprechte, maar delicate vraag van een kind beantwoorden. Gastspelers zijn onder meer Sven De Leijer, Bart Cannaerts, Adriaan Van Den Hoof, Philippe Geubels en… Tom Lenaerts. Er komt dus heel wat geïmproviseer bij kijken, waardoor het programma al snel doet denken aan het Marc Uytterhoeven-vehikel ‘Onvoorziene omstandigheden’. Hopen maar dat het even goed wordt !

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier