Dave Seghers uit Keiem verongelukt op zelfde dag als idool Sterchele

Redactie KW

Zondag 8 mei is Dave Seghers uit Keiem overleden na een tragisch ongeval. Hij overleed op quasi dezelfde manier als zijn grote idool François Sterchele.

Het nieuws is te lezen op de website van Club Brugge. Dave Seghers was sinds jaar en dag Club-abonnee en lid van Blue Army. Tijdens de e voorbije winter was hij nog een van de vele vrijwilligers die het veld sneeuwvrij maakten voor Club-Anderlecht. Dave overleed zondag in een verkeersongeval, in gelijkaardige omstandigheden als zijn groot idool François Sterchele en dit dag op dag precies drie jaar later. De jongeman werd 24 jaar en zou later dit jaar nog vader worden.

Club Brugge ontving ook een bericht van Pieter, de stiefbroer van Dave :

“Zondag 8 mei, ik zal die dag nooit meer vergeten, ik stond op om te gaan werken maar kreeg plots dat beangstigende telefoontje: jij was betrokken in een ongeval en in kritieke omstandigheden naar het ziekenhuis gebracht. We hoopten de hele dag op positief nieuws, die we dan ook in de vooravond kregen: operatie geslaagd! Dan plots om 21u30: de wereld stopte plots met draaien voor mij, dat onthutsende telefoontje: “overleden aan plotse aanval van hersenbloeding en bijgevolge hartstilstand”. Dave, ik hoop dat over 8 maanden een nieuwe Dave mag groeien en dat je kindje dat je zelf nooit hier gaat zien helemaal op je lijkt op elk vlak. Club brugge was je uitlaatklep en wij waren je beste vrienden en familie. Je schittert voor eeuwig aan de hemel en voor eeuwig heb je een plaatsje in ons hart!”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier