Dagboek Enora Oplinus (4) : “Rare sfeer”

Redactie KW

Wie zondag naar ‘So you think you can dance’ keek zal gemerkt hebben dat het een verrassende show was. De Roeselaarse Enora Oplinus vertelt er ons alles over.

Ik houd een raar gevoel over aan de vorige live show. Ik denk dat iedereen dat gevoel had. Het wegsturen van topfavoriet Chico, ondanks de goede kritieken, zorgde voor een rare sfeer. Het ging ook voor mezelf niet even vlot. De choreografie met Eldrick kreeg niet echt goede commentaren. Achteraf hoorden we dat dit vooral aan de choreo zelf lag en dat we er niet zo veel aan konden doen. Toch is het niet plezant om horen. Het was de eerste keer dat ik met Eldrick danste. Ik heb een goed contact met hem, bovendien heeft hij dezelfde lengte. Ik kon ook tussen Floris of Stefano kiezen, maar ik heb al enorm veel contact met Stefano. We leven tijdens de week samen in een huisje en daar deel ik de kamer met hem. De keuze viel vrij gemakkelijk op Eldrick.

Solodans

Er waren problemen tussen hem en zijn vorige danspartner, maar ik moet bekennen dat ik met hem weinig problemen had. De samenwerking verliep heel vlot. Zondag moest voor het eerst iedereen een solodans doen. Die was gelukkig wel goed. Uiteindelijk stond ik toch bij de drie mogelijke vertrekkers. Een heel stresserend moment. De opluchting was des te groter. Volgende zondag dans ik met een nieuwe partner. Ditmaal mochten wij niet kiezen.

Ontmoeting Kat Deluna

Een van de hoogtepunten vorige week was het bezoek aan de JIM studio’s en de optredens van The Opposites en Kat Deluna die we daar gezien hebben, achteraf ontmoetten we Kat. Ze vertelde ons dat we samen met haar zouden optreden tijdens de live show. Optreden met een internationale ster is een hele ervaring. Vorige week dansten we met Taio Cruz, maar die praatte tijdens de repetities niet met ons. Kat wel, en dat was wel tof.

Repeteren³

Verder was het vooral repeteren, repeteren en repeteren. Altijd maar dansen zorgt op den duur wel voor wat kwaaltjes, al valt dat voorlopig goed mee bij mij. We worden goed begeleid door de productie.

Bedankt alvast voor jullie steun tot nu toe, hopelijk kan ik zondag opnieuw op jullie rekenen !

Groetjes,

Enora

Enora’s dagboek, exclusief in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier