Dagboek Enora Oplinus (2) : Tijd voor taart

Redactie KW

De dansster van Enora Oplinus schitterde ook vorige zondag verder in het dansprogramma ‘So you think you can dance’. Met ons deelt ze haar week.

Maandag is voor mij vooral uitrusten, ook vorige week. In de namiddag heb ik even tijd vrijgemaakt om te gaan shoppen om daarna tijdig opnieuw in het huisje te zijn. De groep wordt alsmaar kleiner, na de tweede live show zijn we nog maar met 14 en dat zal iedere week verminderen. Maandag en zondag zijn de enige dagen waarop er uitgeslapen kan worden, de overige dagen is het telkens vroeg opstaan en richting studio’s om te repeteren, repeteren en repeteren.

Bezoek van artistiek leider Scapino Ballet

Vast onderdeel iedere week is het duet, daarbij dans ik met Lorenzo. Na elke live show weten we welke dans we de week daarop moeten doen. Voor de laatste show was dat hiphop lyrical. Het begin van een week vol dansen. Woensdag was een van de zwaarste dagen. Repeteren van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Op donderdag oefenden we de groepschoreografie in. We kregen daarbij les van de artistieke leider van het beroemde Scapino Ballet. Dat was een hele ervaring.

Tijd voor taart

Op zaterdagavond was er tijd voor taart, Stephanie verjaarde immers op zondag. Een verjaardag in mineur want ze was een van de twee afvallers. Voor mij verliep zondag alles goed. Eens de show voorbij is, is er dan echt een ontlading, je kijkt echt uit naar dat moment. Het is ook fijn om dan vrienden en familie terug te zien. Die mensen zijn er om je te steunen, je hebt ze ook nodig. Er zijn achteraf ook altijd mensen die met me op de foto willen. In het begin vond ik dat heel raar, maar dat went wel. Het is nu alvast uitkijken naar de volgende live show. Hopelijk niet de laatste. Allemaal sms’en maar !

Groetjes,

Enora

Het volledige dagboek van Enora, exclusief in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Weekbode Roeselare)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier