Daan Van Gijseghem: ‘Hopelijk ook met Adrie Koster volgend seizoen.’

Redactie KW

Club Brugge staat op Paasmaandag voor alweer een heel belangrijke afspraak. Op de vijfde speeldag in play-off 1 komt Standard op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Club likt z’n wonden na de 3-1 nederlaag tegen Genk, maar is naar eigen zeggen klaar voor Standard, dé ploeg in vorm.

Carl Hoefkens: “In de wedstrijden dat het echt moest, net voor de winterstop bijvoorbeeld, hebben we ook een 6 op 6 gehaald. Ik denk dat Brugge ook nu kan opstaan op een heel belangrijk moment. We moeten een reeks neerzetten, net als Standard. Niet gemakkelijk, maar zeker wel mogelijk.”

Club Brugge speelt de zoveelste match van de waarheid dit seizoen. Ook voor Adrie Koster is het moneytime. Hij moet Europees voetbal halen wil hij ook volgend seizoen nog trainer zijn van blauw-zwart. Daan Van Gijseghem spreekt alvast z’n steun uit voor de Nederlander.

Daan Van Gijseghem: “Ergens wil iedereen dat de trainer er nog is volgend jaar. En dat is ook normaal. We hebben goed werk geleverd met hem. We hebben ook tegenslagen gekend, maar je mag niet vergeten dat hij tot nu toe er alles aan doet om ons in een zo goed mogelijke positie te brengen. Wij willen er alvast alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen.”

Veel meer over Club Brugge – Standard, vanavond in De Liga na het nieuws.

(DV/LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier