Cultuurcentrum De Grote Post van start in Oostende

Redactie KW

Het Cultuurcentrum vzw De Grote Post start zijn dagelijkse werking op. Voorzitter Nancy Bourgoignie stelde een team samen dat de komende maanden vorm zal geven aan de programmering en de werking van het Oostendse Cultuurcentrum tijdens het seizoen 2012-2013. Hierbij neemt KVS-directeur Jan Goossens op tijdelijke basis de artistieke supervisie op zich. Goossens zal deze opdracht combineren met zijn engagementen in de KVS.

“Het uitgangspunt is en blijft dat er een permanente en sterke artistieke ploeg dient te komen om een boeiend cultureel programma vorm te geven. Met dit team willen we De Grote Post artistiek op de Vlaamse kaart plaatsen”, stelt voorzitter Nancy Bourgoignie van Cultuurcentrum vzw De Grote Post.

Start in september

Het artistieke team, met naast Jan Goossens ook programmatrice en recensente Liv Laveyne en muzikant en Oostendenaar Serge Feys als vaste leden, zal instaan voor de artistieke programmering van De Grote Post in de periode september 2012 tot juni 2013. Het Cultuurcentrum De Grote Post start vanaf september met haar programmering. In september zijn er ook opendagen waarbij iedereen een kijkje kan nemen in De Grote Post.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier