Zwijmel weg met Louis Talpe op Ibiza…

© Verliefd op Ibiza
Redactie KW

Vanaf vanavond duikt Louis Talpe op in de Nederlandse televisiereeks Verliefd op Ibiza, gebaseerd op de gelijknamige film.

Even genoeg van het voetbal? Zin om weg te dromen over een zonnige bestemming waar elke dag een feest is? Ben je in the mood voor een portie humor en romantiek met Louis Talpe in de hoofdrol? Dan wordt de Nederlandse serie Verliefd op Ibiza jouw wekelijkse afspraak.

In Verliefd op Ibiza volgen we de hele zomer lang de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen: Ibiza. De achtdelige reeks is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige film. Naast onder meer Willeke van Ammelrooy duikt nu Louis Talpe op als DJ Lo-Tus. In de eerste aflevering blikt die een goede klik te hebben met de nieuwe serveerster Suus op het party-eiland. Slaagt hij erin haar hart te veroveren of blijft hij steken op de vele hindernissen?

De reeks scoorde niet onaardig, maar kon de hoge verwachtingen niet inlossen in Nederland. Een tijdlang lagen de plannen voor een tweede seizoen op tafel, maar dat gaat ondertussen niet door.

Voor Talpe zit feesten en rusten er momenteel niet in. De komende twee weken is hij nog volop bezig met de laatste voorstellingen van de populaire oorlogsmusical 14-18. Als notoir voetbalspeler en supporter leeft hij zich momenteel ook uit met Spitsbroers, een nieuwe reeks die zich afspeelt binnen de voetbalploeg KRC Genk.

Verliefd op Ibiza, op woensdag 2 juli om 22 uur op Vitaya.