Zwevegemnaar speelt hoofdrol in nieuwe videoclip Armin Van Buuren

16/06/17 om 13:26 - Bijgewerkt om 13:33

Laurins Dursin, ex-deelnemer van So You Think You Can Dance en zoon van de Kortrijkse dansschool Dursin-uitbater Marie-Ann Dursin, is de hoofdrolspeler in de pas gelanceerde videoclip van de Nederlandse dj.

Zwevegemnaar speelt hoofdrol in nieuwe videoclip Armin Van Buuren

Laurins Dursin kan in de videoclip zijn danstalent showen. © Facebook

De videoclip, opgenomen in het zomerse en zonnige Italië, vertelt een liefdesverhaal van twee jonge, knappe mensen. Eén van die twee hoofdrollen was een kolfje naar de hand van de 22-jarige Zwevegemnaar Laurins Dursin. Laurins, model, danser en choreograaf, is de zoon van de bekende Kortrijkse dansschool Dursin en nam in 2015 deel aan het geroemde VTM-programma So You Think You Can Dance.

Nadat zijn internationale modelcarrière eerder een vliegende start nam, betekent de clip van Sunny Days, het nieuwste nummer van de Nederlands top-dj Armin Van Buuren, Laurins' debuut in de muziekwereld. Dat hij één van de beste Belgische dansers van het moment is, kan hij in de Italiaanse straten volledig demonstreren.

(OV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!