Zombies tijdens de Nacht van de Magie in Oostende

Jacques Vermeire is de special guest met zijn alter ego Gili De La Tirette. © Nacht van de Magie
Redactie KW

Nog veertien dagen slapen en dan staat de Nacht van de Magie in het Casino Kursaal van Oostende op het programma. Na de grootse successen van de voorbije twee jaar voorziet De Nacht Van De Magie speciaal voor de liefhebbers een zombie-editie.

Het kruim van de Belgische en buitenlandse goochelwereld tekent present om er een bloedstollende avond van te maken. Kobe Van Herwegen (België) is dit jaar voor het eerst curator van dienst, Hans Kazan (Nederland) werd vanaf de jaren 70 ontzettend populair door zijn goocheloptredens op de Nederlandse televisie, John Archer (Verenigd Koninkrijk) werd bekroond als ‘stage magician of the year’ door de prestigieuze Magic Circle, Rob en Emiel (Nederland) maken het volop bij onze noorderburen.

Guinelli (België) schopte het in Belgium’s got talent tot in de halve finale, Tim Oelbrandt (B) is in de underground magic community geen onbekende en Jacques Vermeire is een man van duizend gezichten, of moeten we ‘smoelen’ zeggen. Dit keer zakt hij als special guest echter af met zijn alter ego Gili De La Tirette.

Dinsdagavond 31 oktober 2017 wachten de geesten je op in Oostende!

(Mario De Wilde)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier