Yana Daems moet Pommeline doen vergeten in nieuw seizoen Temptation Island

Redactie KW

Vanaf februari zit tv-kijkend Vlaanderen en Nederland opnieuw voor het tv-scherm gekluisterd voor een nieuw seizoen van Temptation Island. Een eerste naam is al gelekt: Yana Daems uit Oostende zal er naar verluidt de rol van verleidster op zich nemen.

Twee Vlaamse en Twee Nederlandse koppels gaan in februari de ultieme relatietest aan in Temptation Island. De opnames zijn inmiddels al achter de rug. 236 mannen en 209 vrouwen schreven zich in om de nieuwe verleid(st)ers te worden op het eiland. Daarnaast schreven zich ook 136 koppels in om de relatietest te ondergaan.

Daarvan werden er tien verleiders en tien verleidsters gekozen. Zij zullen uiteindelijk het spel spelen en de relatie van de vier gekozen koppels op het spel zetten. Uit goede bron werd volgens Tv-familie vernomen dat één van die verleidsters Yana Daems is. Yana is een 24-jarige blonde jonge vrouw uit Oostende. Ze heeft verschillende tattoo’s en een grote boezem.

Yana doet terugdenken aan Pommeline, één van de verleidsters tijdens het vorige seizoen. Uit haar Facebookpagina en haar Instagramaccount blijkt dat ze nog niet zo lang geleden in Thailand was. Net daar gingen ook de opnames door van Temptation Island.

Yana Daems moet Pommeline doen vergeten in nieuw seizoen Temptation Island

Intussen regent het kritiek op het nieuws dat nu al gelekt werd. Yana krijgt zowel positieve als negatieve reacties. In verschillende reacties staat overigens ook te lezen dat Yana niet de enige Oostendse is. Er zou ook nog een jonge verleider uit Oostende deelnemen. Wie de man precies is, is nog niet bekend.

Yana Daems moet Pommeline doen vergeten in nieuw seizoen Temptation Island

Yana zelf was niet bereikbaar voor commentaar. Haar Instagram-account ging sedert gisteren al meteen met 1.300 volgens de lucht in.

(JRO)