Wouter Deprez heeft zo zijn redenen om voor Hasselt te stemmen

04/06/15 om 11:40 - Bijgewerkt om 11:40

Comedian/cabaretier Wouter Deprez uit Geluwe heeft een filmpje op Facebook gezet waarom hij vandaag nog voor Hasselt stemt in de laatste rechte lijn richting finale van 'Mijn Pop-Uprestaurant'.

Dries en Guus van Asparaguus weten vanavond of ze winnen in 'Mijn Pop-Uprestaurant'. Alleen het koppel (nou ja) uit Brussel kan hen nog van de victorie houden. Bekend West-Vlaanderen helpt hen alvast een handje op de sociale media, want nadat ook al Wim Opbrouck (als Gerrit Callewaert) een filmpje online zette, is het nu de beurt aan Wouter Deprez.

Die vernam dat Guus en Dries recent het logo van hun restaurant lieten tattoëeren en gaat ervan uit dat ze hetzelfde zullen doen met de volledige menukaart als ze vanavond winnen. Al heeft hij zo nog een persoonlijke reden om echt wel voor Hasselt te stemmen...

(FJA)

Waarom ik vandaag "Hasselt" sms, naar 6677.Voor Guus en DriesOok sms'en is toegestaan, filmpje delen ook, dank.Posted by Wouter Deprez on donderdag 4 juni 2015

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!