Wordt Bjorn uit Bavikhove (even) lid van Clouseau?

Redactie KW

Sinds maandag 15 augustus gaat Clouseau in 1.000 zonnen op zoek naar een eenmalige vervanger voor Kris Wauters op het podium van Radio 2 Zomerhit.

Uit ruim vijftig inzendingen kozen Koen en Kris zes getalenteerde muzikanten. Aurélie (21) uit Essen, Michael (26) uit Schoten, Niels (20) uit Glabbeek, Sigi (21) uit Kuringen, Simon (21) uit Antwerpen en… Bjorn (38) uit Bavikhove mogen tijdens de audities bewijzen waarom zij de nieuwe Kris zijn.

Bjorn vult het liefst elke minuut van zijn vrije tijd met muziek. Hij speelt in drie verschillende groepen: een bluesband, een formatie waarmee hij covers brengt van oude en hedendaagse nummers, en een akoestische groep. In die laatste samenstelling neemt hij de backing vocals en gitaar voor zijn rekening, iets dat hem goed van pas kan komen tijdens de auditie. Het nummer dat hij gaat zingen is Alleen met jou.

“Mijn sterkste punt? Ik denk backing vocals, ik kan vrij makkelijk op het gehoor de tweede of derde stem vinden. Dat komt hopelijk goed van pas als ik de plek van Kris mag innemen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier