Willy Sommers heeft nu ook een eigen ster in Plopsaland

Willy Sommers mocht zelf zijn eigen ster schoonvegen. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vorige maand bracht Willy Sommers een nieuw album ‘Gisteren wordt vandaag’ uit. De zanger, die volgend jaar al 45 jaar op het podium staat, heeft nu ook een eigen ster op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne.

Eerder mochten ook al Will Tura, Wendy Van Wanten, Samson & Gert, Jan Smit, de cast van FC De Kampioenen, Niels Destadsbader en de meiden van de huidige K3 een ster onthullen.

Een trotse Willy Sommers zei dat deze ster een bekroning is op al zijn werk in zijn langdurige carrière. Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne, stipte aan dat het al de tiende steronthulling is die hij feestelijk mocht inleiden. “Het blijft voor mij telkens een eer om dat te mogen doen. Met zijn ruim repertoire is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekgeschiedenis. Veel van zijn hits zijn klassiekers geworden.”

https://www.youtube.com/watch?v=uGOaT2ubt4k

Na de onthulling van zijn ster en een korte receptie mocht Willy nog zijn nieuwe single ‘Mijn hele leven betoverd’ voorstellen tijdens de opnames van Ment TV Vlaamse Top 10.

(PADI)