West-Vlamingen vallen op in ‘Boer zkt. vrouw’

© Foto VTM
Redactie KW

Maandagavond kwamen we op VTM te weten of Dina Tersago goed of slecht nieuws had voor de drie West-Vlamingen in ‘Boer zkt. vrouw’.

Het moet gezegd : de West-Vlamingen vielen op in de eerste aflevering van het zevende seizoen van Boer zkt. vrouw. Het beste nieuws kreeg Jeroen Pittery uit Wilskerke, in de vorm van 123 brieven (en de verschijning van een knappe zus die volgend jaar haar opwachting maakt in ‘Boer zkt. vrouw’ ?) 123 brieven en dus werd er duchtig geselecteerd. Eén briefschrijfster werd niet uitgekozen, omdat “haar brief te kort was en haar cupmaat te groot”.

Die andere Jeroen, Devoldere uit Schuiferskapelle, kreeg tot zijn grote verbazing – en die van zijn ouders – maar vier brieven.

En dan was er ten slotte nog José Lampaert uit Westvleteren : hij kreeg één brief, van een zekere Annick, en die twee mochten meteen op date. Ze vonden elkaar niet onknap, maar ondanks haar interesse is er van een relatie tussen de twee geen sprake, zo verklapte hij intussen al.

“Rap content”

Krijgt nog een eervolle vermelding : Trees die haar brief helemaal vanuit Diksmuide kwam brengen tot bij Paul. Ze had zelfs taartjes meegebracht voor hem en zijn hoogbejaarde ouders. Paul toonde zich eerst een charmante gastheer, door haar te vragen of hij het gebak moest dragen, maar iets later kwam de boer in hem naar boven : “Ik ben rap content” was zijn antwoord toen Trees hem vroeg wat hij van haar vond…

(MiCo)

Meer in Krant van West-Vlaanderen.