West-Vlamingen present op de Story Awards in Hasselt

Stijn en Nuria waren vergezeld van zijn goede vrienden Pieter en Sabrine uit Gent én Franky en Sania uit Kortrijk. (Foto FODI) © Foto FODI
Redactie KW

Zaterdagavond werden de Story Awards 2016 uitgereikt in de Ethias Arena in Hasselt. Tientallen bekende Vlamingen waren van de partij om mee te feesten en om niet enkel de show van de Story Awards 2016, maar om ook Het Zingpaleis met De Romeo’s en hun gasten bij te wonen.

Nathalie Meskens won voor het zesde jaar op rij de award van ‘Actrice van het jaar’. Ze kreeg deze Award uitgereikt van Rik Verheye van Callboys, geboren in Knokke. Dina Tersago was aanwezig om de award van ‘Meest heugelijke gebeurtenis’ te overhandigen aan Nuria en Stijn uit Wevelgem van Blind Getrouwd, die een écht koppel werden en nog altijd gelukkig door het leven stappen. Op het feestje waren Stijn en Nuria vergezeld door zijn jeugdvriend Pieter en Sabrine uit Gent én ook door Franky en Sania uit Kortrijk. Er waren ook nog Story Awards voor Karen Damen, het programma Familie, Gert Verhulst, Peter Van de Veire, Jani Kazaltzis, Dries Mertens en Katrin Kerkhofs (afwezig), Jonas Van Geel, Stan Van Samang, K3 (favoriete nieuwkomer, zangeres van het jaar). Als toetje kregen de genodigden nog een optreden van niemand minder dan Clouseau.

(PADI)

Ook heel wat finalisten van Miss België waren van de partij, samen met organisatrice Darline Devos.
Ook heel wat finalisten van Miss België waren van de partij, samen met organisatrice Darline Devos.© Foto FODI

Een leuke foto met v.l.n.r. Rik Verheye, Gilles 'De Mol' Van Bouwel, Karen Damen en Nathalie Meskens.
Een leuke foto met v.l.n.r. Rik Verheye, Gilles ‘De Mol’ Van Bouwel, Karen Damen en Nathalie Meskens.© Foto FODI

Koen en Stan in een gemoedelijke babbel.
Koen en Stan in een gemoedelijke babbel.© Foto FODI

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier