West-Vlaming Matthias Vandenbulcke is deze zomer Q-Summer Reporter

Het Q-Beachhouse strijkt opnieuw neer op het strand van Oostende. © JRO
Redactie KW

Het eerste weekend van juli ging opnieuw gepaard met de opening van de Q-Beachhouse op het strand van Oostende. Het is dit jaar de negende keer dat het evenementenhuis van Q-Music er zijn tenten opstelt.

Oostends burgemeester Johan Vande Lanotte kwam met een druk op de knop bij Q-dj Felice Dekens het Q-Beachhouse plechtig openen. Zoals elk jaar maakt Q-Music de hele zomer radio op het strand ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Met Q-beach live krijgt dit jaar ook minder bekend muziektalent de kans om hun muziek te brengen.

Naar jaarlijkse gewoonte zijn er ook opnieuw Sunset Concerten. De eerste gaat door op donderdag 14 juli, dan komt niemand minder dan de Franse top-dj Bob Sinclair optreden. Voor de opbouw van het Q-Beachhouse werd maar liefst 1.800 ton zand verplaatst en 23.700 meter hout aangeleverd.

Q-SUMMER REPORTER

Mathias Vandenbulcke is de hele zomer lang Q-Summer Reporter.
Mathias Vandenbulcke is de hele zomer lang Q-Summer Reporter.© JRO

Nieuw ook is de Q-Summer Reporter, de West-Vlaamse Matthias Vandenbulcke (24) brengt de hele zomer lang verslag uit op de radio en alle sociale media op alle events in Vlaanderen. Dat kan gaan van de kleinste pensenkermis tot het grote Tomorrowland. Matthias werd gekozen via de Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen. Zij gingen via de Q-luisteraars op zoek naar een Q-Summer Reporter. Via een selectieprocedure kwam zo Matthias uit de bus. Matthias woont in Ingelmunster, maar werd geboren in Izegem. (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier