West Vlaamse BV’s op feestelijke première van Blind Date in Antwerpen

Redactie KW

Theaterstuk ‘Blind Date’ is in première gegaan in het Fakkeltheater in Antwerpen. Enkele bekende West-Vlaamse gezichten zoals acteur Rik Verheye aka Jay Vleugels en actrice Karin Tanghe waren hierop aanwezig.

Gewezen zangeres en presentatrice Ingeborg Sergeant liet haar yogaschool De Evolutie in Brugge even alleen om aanwezig te zijn op de première van Blind Date in het Fakkeltheater in Antwerpen. Jaren geleden presenteerde Ingeborg het programma Blind Date op VTM. Nu mocht ze niet ontbreken op deze feestelijke première met veel mooi volk en tal van bekende gezichten, waaronder ook West-Vlamingen: actrice Karin Tanghe en acteur Rik Verheyen.

De cast van Blind Date bestond uit sterke namen, zoals Karin Damen (ex-K3) die bewees dat ze meer kan dan alleen zingen. Ze stond aan de zijde van Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter Van Asbroeck. Deze komedie is een regie van Sven De Ridder.

Wie Blind Date meemaakt, beseft dat daten nog nooit zo plezant is geweest. Wie triestig toekomt, keert terug met de glimlach, want op bepaalde momenten zit je te gieren van het lachen. Blind Date is nog op 16, 17, 18 en 19 februari te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Een aanrader !

Tekst en foto’s: PADI

West Vlaamse BV's op feestelijke première van Blind Date in Antwerpen

West Vlaamse BV's op feestelijke première van Blind Date in Antwerpen

West Vlaamse BV's op feestelijke première van Blind Date in Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier