Weergoden kunnen sfeer op Theater aan Zee niet verpesten

30/07/17 om 09:16 - Bijgewerkt om 09:16

De derde dag van Theater aan Zee ging gepaard met flink wat regenbuien boven Oostende, maar dat kon de sfeer niet drukken.

Weergoden kunnen sfeer op Theater aan Zee niet verpesten

Locatietheater is en blijft een van de smaakmakers van Theater aan Zee. © MF

De weergoden hadden het zaterdag niet begrepen op Theater aan Zee, want zowat de hele dag was het flink aan het regen boven Oostende. Dat had gevolgen voor het programma, want de voorstelling Raphaël van Alexander Vantournhout en Bauke Lievens - die in 2015 de TAZ-KBC Jongtheaterprijs en de Publieksprijs kregen voor de voorstelling Aneckxander - ter hoogte van Scheepswerf I.D.P. moest helaas geannuleerd worden.

Het werd ook even spannend voor de eerste voorstelling van Zingarate op TAZ. De voorstelling van Compagnie Cecilia, met topspelers als Sebastien Dewaele (uit Oostende), Robrecht Vanden Thoren, Greet Verstraete (uit Merkem) en Tom Vermeir (uit Koksijde) speelt zich af in openlucht, maar kon zaterdagavond iets later dan voorzien toch van start gaan onder een droog gesternte.

(MF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!