Wat deed Kristel (K3) vrijdagnacht op de markt van Menen?

Over haar nieuw programma wilde en mocht Kristel niets kwijt. © MPM
Redactie KW

De uitgaande Meense jongeren keken verrast toen ze vrijdagnacht Kristel Verbeke (K3) zagen genieten van een terrasje aan café ‘Au Damier’.

Kristel was vrijdag in de grensstad voor de opnames van een nieuw Ketnetprogramma rond kinderrechten. Het programma wil het onderwerp bespreekbaar maken en tonen hoe kinderen zelf kinderrechten ervaren en ermee omgaan. Het wil hen ook inspireren en stimuleren om op te komen voor hun eigen rechten en die van anderen.

Het programma komt tot stand in samenwerking met het Vlaamse Kinderrechtencommissariaat en wordt gepresenteerd door Kristel Verbeke, voormalig lid en momenteel manager van K3. Kristel is nauw begaan met kinderrechten en werkt als goodwillambassadeur voor de kinderrechten al jaren samen met Global Compact Network Belgium, Unicef en het Kinderrechtencommissariaat.

Massaal herkend

Natuurlijk werd Kristel massaal herkend door de aanwezige jongeren toen ze na een lange opnamedag nog nagenoot met haar tv-crew op de Meense markt. Het was er nog druk na de succesvolle grensloop in de stad eerder op de avond. Ook Sofie Dejonghe, die traditiegetrouw na de KSA-vergadering afzakt naar de markt op vrijdag, was er als de kippen bij om Kristel aan te klampen en met haar op de foto te poseren. “Ze was extreem vriendelijk, al vond haar gezelschap het minder prettig had ik de indruk. Ik heb Kristel zelfs mogen aanraken”, lacht Sofie. “Over haar nieuw programma wilde en mocht Kristel niets kwijt”.

In het najaar van 2016 komt het programma op antenne. Dan pas zullen we weten wat Kristel precies kwam doen in Menen.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier