Waregem Expo noteert 9 procent meer bezoekers in voorjaar 2014

Redactie KW

Liefst 49.078 mensen woonden een van de evenementen in de expohal bij, in dezelfde periode vorig jaar waren dat er 45.261.

“Een mooi resultaat”, zegt Chris Baert. “Toppers dit voorjaar waren Exterieur met meer dan 13.000 bezoekers en ook het Paasbal met zijn 1.100 betalende feestvierders was een voltreffer. De nieuwe beurzen Foire du Vin en het Urban Ink Fest brachten ook veel volk op de been, net als de Horeca-vakdagen”

Drie dagen ambiance

Op de lauweren rusten doet Chris Baert niet, want in de loop van deze maand staat al een nieuwe beurs op het programma: de eerste editie van Het Stoffencircus op zondag 18 mei. “Dat is een Nederlandse organisatie die tientallen standhouders modieuze stoffen laat presenteren”, klinkt het.

Een van de volgende hoogtepunten, nog voor de grote vakantie begint, zijn de evenementen naar aanleiding van het WK in Brazilië. “We gaan volop voor een groots gebeuren. Nu al kan ik zeggen dat wij allicht het grootste indoorevenementen in West- en Oost-Vlaanderen zullen organiseren. De drie wedstrijden tegen Algerije, Rusland en Zuid-Korea vertonen we op groot scherm. Het wordt een op en top Braziliaans feest. Het programma voor die drie dagen stel ik binnenkort voor.”

(DJW)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver

(DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier