Wannes Cappelle verrast intiem publiek in Oostende

Redactie KW

Liefde tussen de Lijnen serveert al meer dan tien jaar intieme programma’s met woord, muziek en dans en dat was dit Valentijnweekend niet anders. Tijdens drie ‘riante programma’s’ en drie ‘intieme programma’s kon het publiek genieten van werk van onder andere Bob De Moor, Hans Op de Beeck, Marieke Dilles, Hendrik Tratsaert en Bart Stouten.

In een van de intieme programma’s maakte ook Wannes Cappelle zijn opwachting. De zanger en auteur die nationale bekendheid verwierf sinds het succes van de Canvasreeks Bevergem, verraste het intieme publiek en speelde bovendien een nieuw nummer “dat nog niet helemaal af is.” “Je kan dit nummer alleen maar spelen met Valentijn, dus breng ik het nu. Anders moet ik weer een jaar wachten”, grapte de muzikant tussendoor. Ook zijn knipoog naar de kleine verkoopstand achteraf, “Ik heb van alles één iets meegebracht, dat maakt het kiezen gemakkelijker”, viel in de smaak.

Panelgesprek over de liefde

Zondagmorgen is er in Thermae Palace nog een gevarieerd programma met literatuur, muziek en boeiende gesprekken over de liefde. Schrijvers, acteurs, muzikanten, relatiedeskundigen en ervaringsdeskundigen stellen op hun eigen manier hun beleving van de liefde voor. P.F. Thomése, Prof. Dr. Peter Rober, Elly Aerden, Chokri Ben Chikha, Sioen en journaliste Anna Luyten zijn er te gast.

(MF)