WAcKo 2018 brengt jong geweld op Burg in Brugge

Koeferbak Funk. © dav
Redactie KW

Nog tot en met zondag 6 mei kun je in Die Scone genieten van een hele rist activiteiten in het kader van de Week van de Amateurkunsten. Vrijdag waren de jonge lui al aan het feest.

Vrijdagavond opende Themoodofsteffie voor The Yellow Machine. Op de bijbehorende foto zien we Koeferbak Funk een afsluitend feestje aanzwengelen.

Noenkel Niko en Groove Emcee spuwden hun raps, terwijl DJ Naalde Stekker voor de passende grooves en hiphop- en deephousebeats uit zijn mengtafel toverde. Deze – nog onbekende – kandidaten van De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel kregen zowaar de enkele honderden aanwezigen aan het dansen.

Zaterdagavond staat op de Burg een tweede WAcKo-avond gepland met concerten van Cold Saturday Night (vanaf 20 uur), de grote Brugse belofte Vague View (vanaf 21.30 uur) en Blitzkrieg Pop (vanaf 23 uur), een okselfris dj-concept met live drums, mc’ing/vocals en occasionele gitaarriffs van verschillende leden van de plaatselijke rockgroep Black Roses. Allemaal gratis mee te maken. (svv)

Het volledige programma van de Week van de Amateurkunsten in Brugge vind je op www.wakbrugge.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier