Vrijgezel uit Pollinkhove zoekt vriendin in ‘Wie trouwt mijn zoon ?’

Redactie KW

Tom Debergh (28) en zijn moeder Ingrid Simoen (46) uit Pollinkhove zijn vanaf maandag 27 februari te zien bij VTM in het televisieprogramma ‘Wie trouwt mijn zoon?’. Tom gaat daarin op zoek naar een lief en wordt daarbij geadviseerd door zijn moeder.

In ‘Wie trouwt mijn zoon?’ gaan 5 vlotte mannelijke singles op zoek naar een vriendin. Een van die vijf vrijgezellen is de 28-jarige Tom Debergh uit Pollinkhove. “Mijn beste vriend schreef me in”, zegt Tom, die keukeninstallateur is van beroep en timmerman in bijberoep. Tom heeft het nochtans best naar zijn zin onder moeders vleugels. “Als ik thuis kom van mijn werk, staat het eten klaar en hoef ik maar mijn voetjes onder tafel te schuiven. Ook de was en de plas zijn gedaan. Wanneer je alleen woont, moet je dat allemaal zelf doen en heb je slechts vier muren om tegen te praten.”

Mama Ingrid adviseert Tom tijdens het programma op zijn zoektocht naar een geschikte vriendin. “Voor mij was het vooral belangrijk dat de meisjes lief, eerlijk en sociaal waren”, zegt ze. “Maar het oog wil natuurlijk ook wat”, vult Tom lachend aan.

(KVC)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust)