Volle 'Party Train' vervoert 150 feestvierders van Oostende naar Rock Werchter

28/06/17 om 16:47 - Bijgewerkt om 16:46

Dat bevestigde de NMBS kort na aankomst in Leuven. De trein vertrok om 12.15 uur uit Oostende en kwam iets over 14 uur aan in Leuven.

Voor het derde jaar op rij zet de NMBS een 'Party Train' in. Het gaat om twee rijtuigen die ingericht zijn als echte feestrijtuigen, met een dj en een dansvloer. 150 uitzinnige festivalgangers konden woensdag vanuit Oostende, Brugge, Gent en Brussel al feestend richting Leuven op de tonen van Sem Thomasson.

"Het is al de derde keer dat we die inzetten en het is opnieuw een succes geworden", aldus Dimitri Temmerman, woordvoerder bij NMBS. "Alle festivalgangers kunnen trouwens gratis met de trein naar Werchter. Het enige dat ze moeten doen is het gratis ticket downloaden. We zitten nu al aan 20.000 tickets. We versterken dit weekend opnieuw de capaciteit voor alle festivalgangers."


De 'Party Train' rijdt deze zomer in totaal zes keer uit. Enkele weken geleden reed die nog naar Graspop Metal Meeting. Met dit initiatief en de voordeeltickets wil de NMBS jongeren laten kennis maken met het openbaar vervoer en het gebruik aanmoedigen.

(BELGA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!