Volgelopen Poperinge geniet van Marktrock

28/08/16 om 08:52 - Bijgewerkt om 08:52

De Grote Markt van Poperinge liep zaterdag opnieuw helemaal vol voor de 30e editie Marktrock. Publiekslievelingen Gers Pardoel en Les Truttes zorgden voor een onverdeeld succes.

Volgelopen Poperinge geniet van Marktrock

Op zaterdag 27 augustus vond het jaarlijkse Marktrock in Poperinge plaats onder een stralende zon. Na enkele dagen podia en dergelijke opbouwen in hoge temperaturen was er op vrijdag de aftrap door de groep Buljivism 3.0 in de VIP tent. Voor dit optreden kon men gratis tickets verkrijgen. Op zaterdag was de toegang ook gratis, een succesformule zo blijkt.

"Al vanaf het eerste optreden kwam heel wat volk afgezakt naar de markt", zegt Bart Decrock, die vanaf volgend jaar het voorzitterschap overneemt van Martin Dewulf. "Om 17.30 uur opende BEUK met Nederlandstalige hardrock. Toen de jonge Bandits omstreeks 19 uur aantraden verdubbelde het aantal toeschouwers. Het marktplein stroomde pas goed vol voor het optreden van Gers Pardoel, gevolgd door Les Truttes, die duidelijk de publiekslievelingen waren. DJ Dirk Stoops sloot de avond af. De nodige veiligheidsmaatregelen waren aanwezig.

"Het goede weer zorgde voor één van de betere edities van afgelopen jaren. Het is nog afwachten op de financiële toestand, maar we hopen volgend jaar opnieuw een gratis Marktrock in te richten."

(APP- foto MD)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!