Vive La Fête te gast op Urban Apero in Roeselare

Vive La Fête komt zondag draaien aan de kop van de vaart in Roeselare. (GF)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Zondag 27 september organiseert het Comité van de Kop nog eens een aperitiefmoment in Roeselare. Opgemerkte gast is Vive La Fête, zij zorgen voor een dj-set.

Het Comité van de Kop heeft de bedoeling om van de kop van de vaart een bruisende omgeving te maken. Dat begon enkele jaren geleden met maandelijkse aperitiefmomenten, die flink wat aantrek hadden. Uit die aperitiefmomenten ontstonden nieuwe initiatieven, zoals recent nog Jazz RSL. Dit jaar was er nog geen enkel aperitiefmoment. “Op algemene aanvraag komt daar zondag verandering in”, aldus Laurent Dewilde.

“Vanaf 11 uur kun je aan de kop terecht voor heel wat sfeer. Deze editie zetten we in het teken van onder andere retro motors, naar aanleiding van The Distinguished Gentleman’s Ride die zondag over heel de wereld plaatsvindt. We verwachten een 50-tal retro motoren en een 10-tal vintage auto’s”, aldus Laurent nog.

Rock ‘n roll staat centraal met dj’s Sunny & Steve, Smetn’s & Smetn’s, maar ook met Vive La Fête die voor de gelegenheid een stevige dj-set brengen.

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier