‘Visser Geoffrey’ kan niet echt lachen met mopje van Gunther D.

© Foto Vildaphoto
Redactie KW

Luisteraar Stefanie wilde haar vriend Geoffrey, visser op zee, eens laten verrassen door StuBru-rebel Gunther Desamblanx, maar heeft zich dat al snel beklaagd.

In ‘Gunther D.’, het avondprogramma van Gunther Desamblanx op Studio Brussel, laat de presentator zich vaak ook leiden door suggesties van de luisteraars. Zo belde ene Stefanie uit West-Vlaanderen met het verhaal dat ze erg uitkeek naar de thuiskomst van haar vriend Geoffrey, die nu nog enkele dagen aan het vissen was op de Noordzee. En of hij hem even wilde opbellen om te zeggen hoe graag ze hem zag.

De presentator voegde de daad bij het woord maar hield zich niet echt aan het scenario. Hij maakte de schipper immers wijs dat hij een relatief was begonnen met diens vriendin en dat nu toch al aan hem wilde melden. Geoffrey kon er niet mee lachen, vroeg wie die flauwe plezante was en dat hij anders wel eens ‘één op zijn oog mocht verwachten’. Toen Stefanie tussenbeide wilde komen om de situatie te redden, viel de verbinding met het misnoegde ‘liefje op zee’ weg. Enkele tellen later was Stefanie zelf ook uit de ether en voelde Gunther Desamblanx zich wel érg ongemakkelijk bij de stand van zaken.

Gelukkig namen beiden na verloop van tijd hun telefoon toch weer op en werden alle plooien gladgestreken. Al liet Geoffrey wel nog fijntjes weten dat Gunther D. hem toch best nog niet tegen het lijf loopt in de komende weken…

Meer ook via deze link.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier