Vijf comedians in Schuiferskapelle voor Music For Life

Redactie KW

Voor de warmste week van Music For Life zijn vijf comedians op vier verschillende locaties in Schuiferskapelle aan het werk te zien. Met het lastminute-evenement wil organisator Dean Dewitte geld inzamelen voor het goede doel Make-A-Wish.

Op woensdag 23 december vanaf 19.15 uur zullen vijf verschillende comedians op vier verschillende plaatsen het beste van zichzelf geven. In het KSA-lokaal in de Brouwerijstraat 8A, in de Dorpsparel in de Henri D’Hontstraat 41, bij Augustijn Kindt in de Henri D’Hontstraat 18 en bij organisator Dean Dewitte in de Klokkestraat 7 treden achtereenvolgens Igor, Vitalski, Youssef El Massaoui, Bart Grin en Koen Dewulf op.

“De comedians trekken van locatie naar locatie om een huiskamervoorstelling te geven, het is dus de bedoeling dat het publiek blijft zitten”, zegt organisator Dean. “Elke komiek brengt een stuk van 25 minuten, dus iedereen zal hen tot twee uur aan het werk kunnen zien.” Kaarten kosten 15 euro en zijn in voorverkoop onder meer te krijgen in café ‘t Eén en ‘t Ander. Het uitverkoren goede doel van het event is Make-A-Wish.

(RDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier