VIDEO Mo & Grazz halen inspiratie bij Bob Dylan voor nieuwe videoclip

Redactie KW

Op zaterdagnamiddag 3 juni namen Mo & Grazz op de Korenmarkt in Gent een promotiefilmpje op voor hun nieuwe single ‘Defiant (You can’t break me)’.

‘Defiant (You can’t break me)’ is de titeltrack van hun gelijknamige op stapel staande album. Voor de clip deden ze een beroep op figuranten van alle leeftijden, rassen, religies en geslachten. Net als in ‘Subterranean Homesick Blues’, de klassieker van Bob Dylan, houden zij bordjes met een boodschap vast. De 45-jarige Graz(hoppa) is het pseudoniem vanWim Verbrugghe. ‘s Lands meest bekende underground-dj groeide op in Brugge, maar woont al sinds het begin van de jaren ’90 in Gent.

In het voorjaar won hij nog de award van ‘Meest dansbare dj’ op de uitreiking van de eerste Brugotta-awards in de Stadsschouwburg van Brugge. Hij is ook te horen op Raymond van het Groenewouds meest recente single ‘Bonestaakdans’, een duet met Slongs Dievanongs dat te horen is op diens jongste cd ‘Allermooist op aard’. Grazhoppa is getrouwd met Monique Harcum, de Amerikaanse vrouw met wie hij Mo & Grazz vormt.

(svv)