VIDEO Jonge Bissegemse figureert in nieuwste videoclip van Paul Bruna

04/10/16 om 09:56 - Bijgewerkt om 09:53

Paul Bruna, charmezanger uit Langemark, heeft voor 'Een nieuw geluk' de hitsingle van Humperdinck 'A man without love' van Nederlandstalige tekst voorzien. In de clip speelt Lies Vansteenkiste uit Bissegem een hoofdrol.

'Een nieuw geluk' van Paul Bruna kwam meteen binnen bij de tips voor de Vlaamse Super 15 en wordt al grijsgedraaid op diverse radiozenders, zowel in Vlaanderen als in Nederland. De bijhorende videoclip werd door Ment TV meteen opgenomen in de programmatie en is intussen meermaals per dag te zien op deze populaire muziekzender. Paul Bruna was deze week ook al te gast in het programma 'Ment op zondag'.

Net zoals de vorige single 'Meer dan ooit' heeft Paul Bruna ervoor gekozen om geen schlager uit te brengen. Voor de nieuwe single 'Een nieuw geluk' schreef hij zelf een nieuwe tekst op de overbekende cover 'A man without love' van de al even bekende Engelbert Humperdinck. De hele opname is eigenlijk een zuiver West-Vlaams gebeuren want de opname van de single gebeurde in de opnamestudio van Bandit, de figuratie in de clip is van de Bissegemse Lies Vansteenkiste van het Showballet Diva uit Wevelgem en de videoclip werd opgenomen door Paul Van Bockstaele uit Nieuwpoort.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit