VIDEO Gilles Coulier stelt trailer van 'Cargo' voor

11/05/17 om 14:24 - Bijgewerkt op 12/05/17 om 11:16

Na de eerste teaserbeelden van het langverwachte langspeelfilmdebuut van Gilles Coulier is nu ook de officiële trailer van 'Cargo' klaar.

Vorige week raakte het nieuws bekend dat 'Cargo' op 8 september het FilmFestival Oostende, het festival dat hem al sinds zijn beginjaren steunt door al zijn vorig werk trouw te vertonen, zal openen. Cargo is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. De drie broers worden vertolkt door Sam Louwyck (Jean), Wim Willaert (Francis) en Sebastien Dewaele (William). Het scenario werd geschreven door Bruggeling Gilles Coulier en Tom Dupont.

Verhaal

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. Kinepolis Film Distribution brengt de film vanaf 13 september in de Belgische bioscopen.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!