VIDEO Brugse Sarah Vandeursen is voldoende 'idioot' om poedelnaakt te presenteren

09/09/16 om 08:22 - Bijgewerkt om 08:30

Het veelbesproken en weinig verhullende 'Callboys' moest toen nog beginnen, maar Vier-kijkers hadden donderdagavond rond 21 uur al meer bloot gezien dan ze hadden verwacht.

VIDEO Brugse Sarah Vandeursen is voldoende 'idioot' om poedelnaakt te presenteren

In het tweede seizoen van 'De Idioten' - voor het eerst zonder presentator Philippe Geubels maar met een telkens wisselende Bekende Vlaming - gingen Pedro Elias en de Brugse Sarah Vandeursen van Kenji Minogue immers helemaal uit de kleren. Net als hun publiek, waarvan te vermoeden valt dat het om een naturistenvereniging ging. De micro van de twee 'Idioten' werd aan een lange zwarte balk gemonteerd, zodat die strategisch bepaalde intieme zones kon bedekken. Al sprong la Vandeursen daar bijzonder nonchalant mee om.

De aanleiding: in één van de opdrachten had zij over een Belgisch strand geparadeerd in vleeskleurig ondergoed, dat bovendien nog zo door Elias met een stift was bijgewerkt, dat het leek alsof ze 'in hare pure' rondliep. "Hoe zou het voelen om het omgekeerde mee te maken?", vroeg ze zich daarna af. "Als je als enige geklede mens tussen een volledige naakte groep mensen staat?" Meteen voegden alle toeschouwers dus de daad bij het woord, want 'alles voor de wetenschap' natuurlijk.

Tom Waes, de eerste BV van dienst, wist even niet waar hij het had tussen zoveel lillend mensenvlees. En al zeker niet toen de show eindigde met een collectieve groepsknuffel...

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!