VIDEO Brugse acteur is de ster in nieuw promofilmpje van The Night of The Proms

06/10/16 om 20:29 - Bijgewerkt om 20:27

In november zijn er opnieuw vier Night of the Proms-avonden in ons land. De 25-jarige Brugse acteur Bram Verrecas is de ster van het promofilmpje voor deze traditionele kaskraker.

Op zaterdag 5, zondag 6 en vrijdag 11 november ontvouwt zich opnieuw Night of the Proms in Antwerpen. Op zaterdag 12 november verhuist de hele show voor de eerste keer naar de Ethias Arena in Hasselt. Voor deze sterrenparade werd vandaag een filmpje vrijgegeven. We zien Dimi, een supertoffe kerel die dit jaar de conciërge-stagemanager van The Proms is in Hasselt en Antwerpen. Het is duidelijk dat hij nauwelijks kan wachten tot de shows beginnen, maar nog snel een paar extra zanglessen nemen zou misschien geen overbodige luxe zijn.

Dimi blijkt de 25-jarige Brugse acteur Bram Verrecas te zijn. "Met regisseur Wim Geudens, executive producer Thomas Cassiers en productieleider Yannick Verdonck heb ik gebrainstormd over dit filmpje", legt Verrecas uit. Het filmpje werd gedraaid door productiehuis Landvogel. Het aanstormend toptalent maakte onlangs nog zijn opwachting in De Pappenheimers op Vier en was vorig jaar ook in de Nederlandse film 'Ventoux' te zien. Op The Night of the Proms kun je meezingen met onder meer Laura Tesoro, Gabriel Rios, Natasha Bedingfield en Chaka Khan.

(svv)

Dit is het bewuste filmpje:

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!