VIDEO BlitZ danst voor het milieu in nieuwe single

© BlitZ
Redactie KW

Met ‘Samen met BlitZ’ willen de heren van BlitZ de aandacht vestigen op het milieu en daar hoort ook een dansje bij.

2017 was opnieuw een succesvol jaar voor Pieterjan en Jens van BlitZ. Na de release van hun nieuwe album sloten de heren in vele scholen dansend het schooljaar af met hun succesvolle zomerhit ‘Doe De Dabidee’. De afgelopen maanden zaten ze ook niet stil: tussen de vele optredens van hun drukke zomertoer door, vonden ze nog tijd voor het inblikken van de videoclip voor hun nieuwe single ‘Samen met BlitZ’.

Dat BlitZ nummers maakt met een boodschap is niet nieuw. Deze keer vragen de jongens aandacht voor het milieu. “Zelf zijn we erg bezig met het milieu en we beseffen maar al te goed dat we zorg moeten dragen voor onze mooie planeet”, aldus Pieterjan en Jens. In ‘Samen met BlitZ’ en de bijhorende videoclip roepen de jongens alle kinderen op om het milieu een handje te helpen. En dat mag je letterlijk nemen. Pieterjan en Jens willen met ‘Geef een high five aan het milieu‘ alle Vlaamse basisscholen oproepen om samen met BlitZ een pact op te stellen waarin de kinderen zich engageren om zich in te spannen voor het milieu.

Bij ‘Samen met BlitZ’ hoort ook een stoere dans, de milieudans. Een dans met high fives aan het milieu. “We willen alle schoolkinderen oproepen samen deze dans te dansen en zo te tonen aan de wereld hoe belangrijk het milieu voor hun toekomst is”, aldus de mannen van BlitZ die hiermee een statement willen maken.

https://www.youtube.com/watch?v=_Ux1_0_zsuM