VIDEO Baba Yega laat K in Kortrijk volstromen

© Foto TV
Redactie KW

Zaterdagmiddag was er wel een heel bijzondere gast in het shoppingcenter K in Kortrijk: Baba Yega, de winnende formatie van ‘Belgium’s got talent’, gaf er een gratis optreden.

https://www.youtube.com/watch?v=OvjjWD0zk2g

Het shoppingcenter bezorgde heel wat bezoekers een gezellige middag met een gratis optreden van formaat. Fans stonden al van vroeg in de middag aan te schuiven om met hen idolen op de foto te kunnen staan. De band won immers eind 2016 in het allombekende programma ‘Belgium’s got talent’.

VIDEO Baba Yega laat K in Kortrijk volstromen
© Foto TV

Bea M. uit Kortrijk was alvast enthousiast: “We staan al sinds 13.30 uur in de wachtrij. Mijn kinderen zijn grote fan geworden sinds ze op televisie kwamen en ze willen er graag mee op de foto. Ikzelf had er nog niet naar gekeken, maar was aangenaam verrast toen ze aan hun act begonnen. Volgens mij zullen we er nog vaak van horen.”

Ook de familie Van Overloop was van de partij. “Mijn jongste dochter wilde heel graag de band zien. We stonden om 12.30 uur, als allereerste, helemaal paraat. Het was een heel erg fijne show, maar ook wel super druk. Ik ben blij dat alles goed verlopen is.” (TVK)

Het gezin Van Overloop ging maar al te graag met Baba Yega op de foto.
Het gezin Van Overloop ging maar al te graag met Baba Yega op de foto.© Foto TV

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier