Verlaat Dreambeats het wachtbekken in Kortemark?

Dreambeats lokte zaterdag 5.000 feestgangers. © SWD Photography
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Dancefestival Dreambeats vindt volgend jaar mogelijk plaats op een andere locatie. Voor de derde editie trokken zaterdag nog meer dan 5.000 feestgangers naar het wachtbekken in Kortemark.

“Maar we verlaten zeker Kortemark niet“, belooft Pieter Vanoverschelde van de organisatie. “Binnenkort zitten we samen met de gemeente. Dan zullen we weten of we opnieuw terecht kunnen aan het wachtbekken en er eventueel kunnen uitbreiden. Mag dat, dan is het aan ons om te beslissen of we daar willen blijven of toch verhuizen naar een open vlakte.”

“Niet praktisch”

“We willen graag op die mooie locatie blijven, maar voor de aanvoer van materiaal is die niet erg praktisch. De kans bestaat dus dat we het festival verhuizen, maar we blijven sowieso in Groot-Kortemark. Ook al doen daarover de wildste geruchten de ronde: we verhuizen niet naar Roeselare.”

Dreambeats was zaterdag voor het eerst uitverkocht met meer dan 5.000 aanwezigen. Vorig jaar lokte het festival nog 3.000 mensen, het jaar ervoor 1.500. De organisatie heeft de ambitie om volgend jaar weer te groeien.

(TV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier