Valerie Keirsebilck mag dankzij Qmusic de wereld rondreizen voor 6 topartiesten

© Benny Proot
Redactie KW

Valerie won de finale van Q-World Tour op radiozender Qmusic.

Samen met haar boezemvriendin Evelien De Vos vertrekt ze daardoor straks voor achttien dagen op een muzikale wereldreis doorheen drie continenten. Op het programma: Adele, Coldplay, Rihanna, Justin Bieber en nog meer van dat moois…

Liefst 101 luisteraars namen het tegen elkaar op in een speciale uitzending met Q-ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, de deelnemers kregen exact 24 uur tijd om vijftig originele items te verzamelen. Zo moesten ze onder meer een authentieke MIA (Music Industry Award, red.) en een gouden plaat op de kop tikken, een levensechte Rihanna naar de studio brengen en een rijbewijs uit Leeds proberen te bemachtigen.

Evelien viel af, maar vormde uiteindelijk samen met haar goede vriendin Valerie het winning team. “Het waren de meest stresserende 24 uren van ons leven”, lachen de 29-jarige vriendinnen. “Gelukkig kregen we uit alle hoeken steun, onze telefoons hebben die vrijdag en zaterdag geen seconde stilgestaan.”

De bibliotheek van Ieper had er eentje in bezit, maar iemand anders was ons net te snel af geweest

Het duo slaagde erin om samen 49 van de 50 items te verzamelen. “Alleen dat Amerikaanse Rolling Stone magazine met Adele op de cover hebben we niet gevonden. De bibliotheek van Ieper had er eentje in bezit, maar iemand anders was ons net te snel af geweest”, klinkt het.

Tijdens hun Q-World Tour, die afgetrapt wordt op 14 maart, zullen Valerie en Evelien in achttien dagen tijd door drie continenten reizen met in hun rugzak duotickets voor zes concerten van internationale topartiesten: Adele in Londen, Coldplay in Buenos Aires, Justin Bieber in Las Vegas, Rihanna in Washington DC, Ellie Goulding in Leeds en Macklemore & Ryan Lewis in Berlijn.

(WK)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier