Urban Art Festival (URB) Brugge laat jongeren week lang op ritme grootstad leven

02/04/17 om 10:38 - Bijgewerkt om 10:38

Van zondag 2 tot en met zaterdag 8 april is de site van Het Entrepot (Binnenweg 4) in Brugge de pleisterplaats voor de tweede editie van URB. Zowel binnen als buiten de Creatieve Vrijhaven kun je zomaar eventjes 74 (!) gratis activiteiten op één week bijwonen, mede het resultaat van een samenwerkingsverband tussen een rist plaatselijke partners. Wij gewagen van het meest ambitieuze jongerenproject in jaren om Die Scone met het grootstadsgevoel kennis te laten maken.

Het stadsbestuur schoof de initiatiefnemers een geldsom van 35.000 euro toe, zodat ze op de tweede editie van het Urban Art Festival (URB) in Brugge nog steviger konden uitpakken. En het dient gezegd: de organistoren en Brugge Plus hebben samen met plaatselijke jongerenorganisaties als DAMP, Kunstenal, Villa Bota, jeugdhuis Comma, Turbo Brugge, Platform, Mooov, het Razor Reel Flanders Film Festival en Cactus Muziekcentrum een programma in elkaar gestoken waarbij elke (alternatieve) jongere, van Brugge, maar ook ver daarbuiten, aan zijn of haar tre...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!